Forsiden>BLESS - en måte å leve på
BLESS - en måte å leve på

2019-01-18

Det engelske ordet BLESS betyr å Velsigne, og vi tror at Gud kaller oss til å være til velsignelse for andre mennesker. Hver av de fem bokstavene i dette ordet kan minne oss om viktige ting å gjøre, ting som kan implementeres i livene våre.

B for å BE. Det er mange vi kan be for, men her tenker vi at det er spesielt viktig å be for noen som enda ikke kjenner og bekjenner Jesus.

L for å LYTTE. Det er viktig at vi som kristne tar oss tid til å lytte til andre og høre hvordan de tenker og hva de strever med osv.

E for å ETE. Å dele et måltid mat med andre har alltid hatt stor betydning. Hvorfor ikke bruke hjemmet mer til å invitere folk til et enkelt måltid?

S for å SERVE eller tjene/hjelpe andre.

S for å SNAKKE eller dele vårt vitnesbyrd/troshistorie. Rekkefølgen tror vi har noe å si.

Lykke til!

I dagene 23. til 26. april er Det juridiske råd samlet i USA for å vurdere vedtakene i den ekstraordinære generalkonferansen. Les mer
En velsignet påske
Publisert den 2019-04-12