Møteplasser/Myldremandager

MYLDREDAGEN - Et opplegg for hele familien!

Kom til ferdig dekket middagsbord, send barna på spennende aktiviteter og slapp av med en kopp kaffe - eller "tjen ved bordene" om du synes det er mer spennende:)

Bilde

OPPSTART HØSTEN 2018: MANDAG 1O.SEPTEMBER

STED: TRANEVÅGEN UNGDOMSSKULE

SLIK PLEIER VI Å HA DET:

Hver mandag fra kl. 17.00 serverer vi middag til hele familien. Dere betaler 30,- per person eller maks 100,- for en familie. Vi lager maten, dere kan bare hygge dere og kanskje ha den gode samtalen?

 

Klokken 17:30 starter aktivitetene. Alle aktiviteter er gratis. Mens barna koser seg med jevngamle kan de voksne prate over en kopp kaffe eller te. Vi har aktiviteter for barn fra 0 år til 7. klasse.

Her følger en oversikt:

 

Småsang 0 til 3 år

Er for de minste.  Programmet er utformet av musikkpedagog og legger vekt på at barn og foreldre får god kontakt. Til slutt får de små et enkelt kveldsmåltid slik at de er klar for kveld når dere kommer hjem.

 

Knøttsing 3 til 6 år

Denne aktiviteten bruker mye tid på hobbyaktiviteter og lek, og tar tid til å synge nesten hver gang. Trygge voksne er opptatt av at barna skal kose seg sammen. Foreldre trenger ikke være med barna på Knøttsing. Til slutt spiser vi kvelds sammen.

 

Crusifax  1. til 7. klasse

Crusifax er en aktivitetsgruppe for barn i skolealder og som driver med hobbyaktiviteter, leker og annet som er gøy å gjøre sammen.

 

Foreldreseminar

Noen ganger arrangerer vi seminarer for de voksne mens barna koser seg. Spennende foredragsholdere gir positiv inputt til hverdagslige temaer. Vi har blant annet hatt besøk av forfattere, familie og medier, barnevernspedagoger med mer. Det blir desverre ikke noe foreldreseminar høsten 2017, men vi har håp om å få det til våren 2018.

 

Følg med på nettsidene og myldredags facebookside;    Myldremandager

Her kan du laste ned programmet for høsten 2018:

Myldremandag- brosjyre høsten 2018.pdf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Å gifte seg, stifte familie, ta imot barna som kommer, sørge for dem i denne usikre verden og kanskje til og med lede dem litt, er etter min mening det største som overhodet kan lykkes for et menneske.

 

Metso - Metodistkirken på Sotra

Powered by Cornerstone