Forsiden>OPPSTART 16. AUGUST
OPPSTART 16. AUGUST

2020-08-04

Det blir oppstart og samlingsdag på Sotra søndag 16. august kl.12.00. Da starter vi også en ny prekenserie med idé fra Roar Barmen-Fløisand som har fått denne overskriften: "Hva skal vi være for hvem?" Som kristne er vi kalt til å være noe for Gud, for Andre og Hverandre, men også overfor oss selv. Vi har ulike roller til ulike tider, og noe av dette skal vi ta for oss denne høsten selv om planen i skrivende stund ikke er ferdig lagt. Søndag 16. august vil pastor Tom tale om: Hva skal vi være for Gud?

Vi minner også om at Myldremandag ikke starter opp denne høsten, grunnet Covid-19 og mangel på mannskap, men vi vil bruke tiden til å snakke mye om veien videre. Vær derfor med å be til Gud om ledelse.