Forsiden>Ønsker seg vannpumpe
Ønsker seg vannpumpe

Ønsker seg vannpumpe

2020-11-18
Menigheten vil oppfylle det ønsket

Tolomani er en liten tradisjonell landsby i Liberia med snaut to tusen innbyggere, fordelt på 125 hus. Kun tre av husene har egene latrine. Disse menneskene henter vann i bekken, men den er ikke veldig ren, og derfor er befolkningen mye plaget av sykdom. Nå ønsker de seg en vannpumpe, og det skal vi hjelpe dem med. Målet er å samle inn 15 000 kr så landsbyen får sin vannpumpe og dermed rent vann.

Dette kan du få være med på allerede nå ved å sende penger til vår bankkonto eller ved å bruke Vipps. Kontonummer er: 3000.28.80500. Vipps: #86537. Husk å merke med "Misjonsprosjekt 2021".

Målet med prosjektet er ikke bare å skaffe landsbyen vannpumpe, men å bedre tilgangen på rent vann og å fremme atferdsendring når det gjelder hygiene og miljø, slik at forekomsten av vannbårne sykdommer kan reduseres. I tillegg til å bygge en vannpumpe vil en også gi opplæring med tanke på vedlikehold og drift av vannpumpen.

Vannpumpe til landsbyen Tolomani er menighetens misjonsprosjekt for 2021.

Ønsker seg vannpumpe Ønsker seg vannpumpe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nytt fra Metodistkirken
Velkommen til adventssamling fra Halden
Publisert den 2020-12-05
Onsdag kveld hadde Hovedstyret sitt første og konstituerende møte etter Årskonferansen i november. Les mer
Reviderte retningslinjer lagt ut
Publisert den 2020-12-02
Retningslinjer ved anklage/mistanke om seksuelle overgrep eller grenseoverskridende seksuell atferd er oppdatert. Les mer

Metso - Metodistkirken på Sotra

Powered by Cornerstone