Forsiden>Godhetsdager for 7. gang
Godhetsdager for 7. gang

2021-04-23
Godhetsaksjonen 2021 blir avholdt tirsdag, onsdag og torsdag 25.-27. mai fra kl.17-20

Det er satt av tre ettermiddager i mai for å spre litt glede i Øygarden, - for å gjøre verden til et bedre sted, som de ansvarlige for Aksjon Godhet 2021, sier det. De som står bak er Fjell, Landro og Foldnes menigheter av Den norske kirke, samt pinsemenigheten Saron og oss i Metodistkirken.

Her er eksempler på hva som tilbys av gratis hjelp og assistanse:

* Husmaling utendørs

* Husvaks utendørs

* Plenklipping

* Klipp av hekk

* Bilvask ved Fjell kirke

* Montering av hagemøbler

* Rydding i hagen og lignende praktiske oppgaver

HJELP TIL ELDRE, ENSLIGE FORSØRGERE OG INNVANDRERE BLIR PRIORITERT, men også andre kan melde inn sine ønsker. Dette kan enkelt gjøres ved å sende en e-post til: Post.oygarden@kyrkja.no, eller ved å ringe kyrkjekontoret: 400 03 316.

Den som vil hjelpe kan enten bruke samme e-post og telefonnummer, eller gi beskjed til MetSo ved pastor Tom; 970 78 911; sotra@metodistkirken.no

Godhetsdager for 7. gang