Forsiden>Metodistkirken er splittet
Metodistkirken er splittet

2022-10-04
UMC (United Methodist Church) er en splittet kirke, og det handler om langt mer enn synet på menneskelig seksualitet.

Rob Renfroe som er president i Good News og som har vært metodistpastor i 40 år, gir i seks videoer nyttig informasjon om situasjonen i kirken. Han beskriver naturlig nok mest situasjonen i USA, men det han sier angår også oss i høyeste grad, og kanskje ikke bare fordi vi også er en del av UMC.

Rob Renfroe peker på GMC (Global Methodist Churc som ble stiftet 1. mai 2022) som et alternativ til UMC, men hovedgrunnen til at dette blir lagt ut er ikke først og fremst å peke på alternativer, men å gi innsikt i situasjonen i kirken.

Linken under leder deg til 6 videoinnslag på 12-15 minutter hver, og de er på engelsk uten teksting.

Metodistkirken enige om et kompromiss
Publisert den 2022-06-27
Angrepet i Oslo
Publisert den 2022-06-25