Forsiden>Familie og medier - utruster familien

Familie og medier - utruster familien

2013-08-29
Har du sett på tv i det siste? Har sønnen din mobiltelefon? Er noen i familien på Internett? Velkommen i mediefamilien. Gjennomsnittlig bruker du rundt syv timer i kontakt med ulike medier daglig og vi påstår at det gjør noe med deg.

 

Familie & Medier ønsker å gi kunnskap om hvordan positivt bruke mediene og bidra til åutruste deg og din familie i mediehverdagen. Barn er særlig viktig for oss, og gjennomBarnevakten ønsker de å gi råd til voksne om barn og medier. Videre setter de fokus på ungdom og deres forhold til mediene gjennom Ungdom & Medier. Slik kan vi sammen gi barn og unge det beste.

Familie & Medier ønsker å prege det som i stadig større grad preger oss. De vil representere en mediekompetanse med kristne verdier som rettesnor. Dette gjør de ved å både gi ris og ros til mediene, og ved å støtte de som ønsker å prege mediene med kristne verdier gjennom sine mediestipend.  

Alt arbeid begynner med en visjon: Vi ønsker å bidra til å sette kristne verdier på medienes dagsorden og oppfordrer til et felles engasjement for dette.

 

Vi anbefaler på det sterkete www.fom.no

 

Nytt fra Metodistkirken
Metodistkirken enige om et kompromiss
Publisert den 2022-06-27
Angrepet i Oslo
Publisert den 2022-06-25
Metodistkirkens ledelse har sendt ut følgende kommentar om hendelsene i Oslo i natt: Les mer

Metso - Metodistkirken på Sotra

Powered by Cornerstone