Forsiden>Familie og medier - utruster familien

Familie og medier - utruster familien

2013-08-29
Har du sett på tv i det siste? Har sønnen din mobiltelefon? Er noen i familien på Internett? Velkommen i mediefamilien. Gjennomsnittlig bruker du rundt syv timer i kontakt med ulike medier daglig og vi påstår at det gjør noe med deg.

Familie & Medier ønsker å gi kunnskap om hvordan positivt bruke mediene og bidra til åutruste deg og din familie i mediehverdagen. Barn er særlig viktig for oss, og gjennomBarnevakten ønsker de å gi råd til voksne om barn og medier. Videre setter de fokus på ungdom og deres forhold til mediene gjennom Ungdom & Medier. Slik kan vi sammen gi barn og unge det beste.

Familie & Medier ønsker å prege det som i stadig større grad preger oss. De vil representere en mediekompetanse med kristne verdier som rettesnor. Dette gjør de ved å både gi ris og ros til mediene, og ved å støtte de som ønsker å prege mediene med kristne verdier gjennom sine mediestipend.

Alt arbeid begynner med en visjon: Vi ønsker å bidra til å sette kristne verdier på medienes dagsorden og oppfordrer til et felles engasjement for dette.

Vi anbefaler på det sterkete www.fom.no

Metodistkirken enige om et kompromiss
Publisert den 2022-06-27
Angrepet i Oslo