Forsiden>Bli kjent med myldremandagene

Bli kjent med myldremandagene

2014-02-10
2. september gikk høstens startskudd for myldremandager på Sotra. Tilbudet, som har eksistert i vel 2 år, vokser stadig i popularitet og flere hundre voksne og barn har i løpet av de første to årene vært innom. Er du nysjerrig? Her er en liten presentasjon.

Myldremandagene er først og fremst et tilbud til barnefamilier. Her er alle velkommen, troende eller ikke troende, kristen, muslim eller ateist. Myldredagen ønsker å være et positivt innslag i hverdagen til familien din.

Så langt i høst har vi vært ca 90 personer samlet, og nye er alltid velkommen til felleskapet. Maten som serveres er allsidig og variert, men med et fokus på sunn, hjemmelaget mat de fleste mandager. Så langt i høst har vi servert ovnsbakt torsk, lapskaus og pasta med laks og creme fraishe. Av andre populære gjengangere på menyen kan vi nevne fårikål, hamburger og mye annet godt.

Familiene som benytter tilbudet er varierte. Her er kristne og muslimer, alenemødre og familier av ulike slag.

Bli kjent med myldremandageneHver mandag møtes vi på Tranevågen Ungdomsskule på Ågotnes. Her serverer vi hele familien middag klokken 17. Vi tar oss av alt, og du skal bare nyte maten og slappe av. Ingen tillaging, ingen oppvask. Bare ferdig middag. Vi tar 30 kroner per person og maks 100 per familie. Maten er variert, men vi prøver å fokusere på sunn hverdagskost av ordentlige råvarer.

Ca 1730 begynner aktivitetene. Disse er gratis for alle aldersgrupper. Vi har aktiviteter for barn fra 0 år til og med ut 7. klasse. For de minste er det babysang, der en forelder følger barnet. For alle andre er det aktiviteter etter alder der dyktige og engasjerte ledere tar seg av de søte små. Imens kan de voksne slappe av med god prat og en kopp kaffe. Vi opplever at svært mange barn trives godt, og har myldredagen som sitt høydepunkt i uken.Bli kjent med myldremandagene

 Her er programmet for VÅREN 2014!

Du er velkommen til å besøke oss for å se om dette er noe for dere, eller ta kontakt om du har spørsmål.

Vi sees på Tranevågen mandager kl. 17.00 også våren 2014!

 

 

 

 

 

 

 

Relaterte dokumenter
Nytt fra Metodistkirken
Metodistkirken enige om et kompromiss
Publisert den 2022-06-27
Angrepet i Oslo
Publisert den 2022-06-25
Metodistkirkens ledelse har sendt ut følgende kommentar om hendelsene i Oslo i natt: Les mer

Metso - Metodistkirken på Sotra

Powered by Cornerstone