Er det vanskelig å tro?

Synes du det er vanskelig å tro? Er du usikker på om du er god nok? Om du har forstått Gud? Føles kirken fordømmende og fremmed? Er du redd for å ta feil?

Mange tror at kirken består av mennesker som tror de har alle svarene, som har oppnådd perfeksjon og peker med stødig hånd i en klar retning. Ingen hos oss er slik. Vi er mennesker med ulike meninger, ulike interesser og ulike livshistorier som former oss som mennesker. Alle kristne har styrker og svakheter, og de fleste av oss kjenner også på tvil og usikkerhet i ulike faser av livet.

Det vi har felles er et ønske om å finne ut hvem Gud er. For noen kanskje til og med om det finnes en Gud. Dessuten har vi felles et behov for kraft og styrke til å leve livet slik vi tror Gud hadde tenkt. Gjennom felleskap med hverandre og godhet mot verden rundt oss ønsker vi å lære om hvem Jesus var, hva som er Guds vesen og hvordan det bør påvirke våre liv. På den reisen er vi alle på ulike steder. Vårt utgangspunkt når vi leter etter troverdige svar, er Det nye Testamentet.

 

På denne siden finner du materiale som gir deg ulike perspektiver på tro, og kanskje svar på noen spørsmål? Uansett er du velkommen til vårt felleskap.

 

ARTIKLER:

Tro meg, det bor mer tro i ærlig tvil enn i halve trosbekjennelsen.

Metso - Metodistkirken på Sotra

Powered by Cornerstone